Corona Sneltest

op locatie

Interesse in onze mobiele testfaciliteit? Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gaat u als werkgever ook de strijd aan met COVID-19?

Corona Sneltest Randstad helpt u hier graag bij.

 

Als werkgever kunt u uw personeel preventief frequent laten testen met onze antigeentesten. Dit is bijvoorbeeld belangrijk in werksituaties waarbij het niet mogelijk is om thuis te werken en waar de 1,5 meter moeilijk te handhaven is. Dankzij deze screening zorgt de werkgever voor veiliger werken en minder risico’s op besmetting met het coronavirus.

 

Prepaid sneltesten

U kunt bij ons prepaid sneltesten inkopen, zodat uw werknemers snel en gemakkelijk getest kunnen worden, wanneer dat nodig is. Uw werknemer kan dezelfde dag nog bij ons terecht op onze testlocaties in Nootdorp en in Katwijk. Zo wordt verdere verspreiding van het coronavirus op de werkvloer voorkomen en kan uw personeel weer sneller aan het werk.

 

Testen bij u op locatie

Wilt u uw werknemers of bezoekers liever bij u op locatie laten testen? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 

Medisch Transport Bus

Corona Sneltest Randstad beschikt over een zogenaamde Medisch Transport Bus. Deze bus kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het vervoer van patiënten tussen verschillende ziekenhuizen en voor testen op uw kantoor of bij evenementen.

 

Kennis en expertise

Daarnaast stelt Corona Sneltest Randstad haar kennis en expertise graag ter beschikking aan bedrijven en kunnen wij u als werkgever bijstaan met advies over bijvoorbeeld uw preventie- en veiligheidsbeleid. Wij denken graag met u mee.

5 + 9 =