Plan uw testafspraak in Katwijk

Hoe het werkt

N

Direct online inplannen

U kunt direct online een afspraak inplannen via ons systeem: gemakkelijk en snel. Vaak kan dit nog dezelfde dag!

N

Binnen 15 minuten uitslag

U krijgt de uitslag van de coronasneltest direct van ons te horen, terwijl u wacht op ons terrein. Een medewerker vertelt u binnen 15 minuten of u besmet bent of niet.

N

Veilig met Ideal betalen

Betalen kan veilig via iDEAL of op locatie met PIN. De pinautomaten worden na iedere betaling vakkundig gedesinfecteerd.

N

Professionele testlocatie

Onze teststraat is professioneel en veilig opgezet conform alle veiligheidsvoorschriften van de overheid.

N

Geschoold testpersoneel

Het personeel dat uw coronasneltest afneemt is vakkundig opgeleid. Uw test wordt dus veilig en bekwaam afgenomen.

N

Zowel particulier & zakelijk

Onze sneltests kunnen zowel particulier als zakelijk worden afgenomen. U ontvangt uw factuur naderhand per e-mail.

Veelgestelde vragen

Welke klachten moet ik hebben om mij te laten testen?

Het is belangrijk dat u zich laat testen wanneer u gezondheidsklachten heeft die passen bij COVID-19:

  • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen of keelpijn)
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak
Welke coronatest voert Corona Sneltest Randstad uit?

Bij Corona Sneltest Randstad maken wij gebruik van het Abbot PANBIOTM COVID-19 Ag Rapid Test Device. Omdat deze coronasneltest op een wezenlijk andere manier werkt dan de reguliere PCR-test, is het mogelijk om binnen 20 minuten de uitslag te weten. Zo zorgen wij ervoor dat u snel duidelijkheid heeft en u niet onnodig lang in thuisisolatie hoeft af te wachten.

Is de test goedgekeurd door de overheid?

Ja, uiteraard gebruiken wij alleen veilige tests die door de Nederlandse overheid zijn toegelaten. Het Abbot PANBIOTM COVID-19 Ag Rapid Test Device is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Wat zijn de kosten voor de sneltest?

De diensten van Corona Sneltest Randstad worden helaas niet vergoed, maar zijn voor eigen rekening. Voor de sneltest betaalt u bij ons 100 euro exclusief BTW. Wanneer u via uw werkgever wordt doorverwezen, dan sturen wij het factuur op naar uw werkgever. Voor private personen bestaat de mogelijkheid om online via IDEAL te betalen en offline op de testlocatie kunt u met PIN betalen.

Wat zijn de openingstijden van de testlocatie?

U kunt bij ons elke werkdag terecht voor een test tussen 9:00 en 17:00 uur.

Waarom zou ik mij bij Corona Sneltest Randstad laten testen?

Wanneer u gezondheidsklachten heeft die passen bij COVID-19, dan is het belangrijk dat u zich laat testen op het nieuwe coronavirus. Door grote drukte bij de GGD kan de wachttijd voor het afnemen van een coronatest momenteel behoorlijk oplopen. Daarna duurt het soms ook een aantal dagen voordat u de uitslag heeft. Tot die tijd dient u in thuisisolatie te blijven. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen voor uw sociaal leven en voor uw werkgever. Wanneer u zich laat testen bij Corona Sneltest Randstad, dan weet u binnen 15 minuten de uitslag en weet u direct waar u aan toe bent.

Over ons

Corona Sneltest Randstad

Corona Sneltest Randstad is een samenwerking tussen Veiligheidop1 en de Van Heugten Groep in Nootdorp. Naast de activiteiten van MobiWerk, opleidingsinstituut OIBC en Touringcarbedrijf Van Heugten Tours is er in ons pand aan de Reflectiestraat 19 een testlocatie ingericht, waar op een snelle en betrouwbare manier coronasneltests kunnen worden uitgevoerd.

Over de testlocatie

De testlocatie bevindt zich in ons pand aan de Reflectiestraat 19 in Nootdorp en is ingericht volgens alle geldende veiligheidsvoorschriften. Er zijn speciale parkeerplaatsen ingericht voor mensen, die zich komen laten testen. Vanaf de parkeerplaats is duidelijk aangegeven waar u naar binnen kunt gaan. Vergeet niet om uw mondkapje op te zetten, wanneer u zich op ons terrein begeeft.

Contactgegevens

Corona Sneltest Randstad
Reflectiestraat 19
2631 RV Nootdorp
070 200 70 70
info@vanheugtengroep.nl

Gisteravond via LinkedIn geattendeerd op de Corona sneltestlocatie voor een coronatest bij ons in Nootdorp. Niet wetende dat ik vanochtend om 06.30 uur zou worden geconfronteerd met een medewerker die Corona gerelateerde klachten had. Om 08.00 uur deze medewerker aangemeld voor een sneltest en om 11.00 uur wist deze medewerker te melden dat hij/zij (gelukkig) negatief getest was. Voor ons als bedrijf is het ideaal dat deze medewerker weer snel inzetbaar is, voor de medewerker en zijn/haar omgeving en collega’s is het ook fijn dat ze zich geen zorgen hoeven te maken.

De snelheid en professionaliteit waarmee Veiligheidop1 samen met MobiWerk deze teststraat in Nootdorp heeft opgezet draagt, tegen een goede prijs, enorm bij in de continuïteit voor ons bedrijf in deze onzekere tijd (met name in deze periode van het jaar)!

Wij weten waar we naar toe moeten wanneer een medewerker zich meld met corona gerelateerde klachten!

Koen Janssen 

Boon bedrijfsdiensten b.v.

Corona Sneltest Randstad

+31 (070) 200 70 70

ma t/m vr 09.00 - 17.00 uur

Reflectiestraat 19, Nootdorp

© Corona Sneltest Randstad – PrivacyCookiebeleid